We Elevate Brands
Bekijk onze film
Over ons

Een autoriteit

We zijn al ruim veertig jaar expert in onze branche en staan bekend om onze betrouwbaarheid en exclusiviteit. En omdat we volledig onafhankelijk zijn, leveren we altijd het allerbeste design voor de allerbeste prijs. Dat is een van de vele redenen waarom klanten steeds bij ons terug komen.
team Hoynck

Ontzorgt

Hoynck levert integrale totaaloplossingen die aan al uw eisen voldoen. Onze innovatieve, trendsettende oplossingen staan garant voor een ervaring met maximale impact. Wij nemen u alle zorgen uit handen door onze persoonlijke betrokkenheid bij elk aspect van uw project, onze duidelijke communicatie en ons streven naar de hoogste kwaliteit in elke fase. Zo creëren we maximale waarde.
Onze filosofie

We zeggen nooit nee

Onze zeer deskundige – en overwegend jonge – medewerkers hebben een perfect oog voor detail en gaan tot het uiterste om te zorgen dat u tevreden bent. We zeggen nooit nee en geen uitdaging is ons te groot. Onze kwaliteitsgerichte aanpak, ons enthousiasme en onze gedrevenheid blijken uit alles wat we doen.
Onze blog

Team Hoynck: Vier decennia van passie en toewijding

Team Hoynck, opgericht in 1977, biedt al meer dan veertig jaar onafhankelijk ontwerp en projectmanagement. Met een toegewijd team en een wereldwijd netwerk ondersteunen ze klanten van Shanghai tot Las Vegas. Ed Kooymans en Frans de la Haye delen hun ervaringen en inzichten over de evolutie van het bedrijf en de industrie. Persoonlijke relaties en technologische vooruitgang zijn cruciaal. Team Hoynck blijft met passie werken aan hun projecten en klantrelaties, met oog voor innovatie en kwaliteit.

Onze trots

Wij zijn trots op onze samenwerking met

Amazea Amazea
Anritsu envision Anritsu envision
chipita chipita
contiweb contiweb
Loacker Loacker
milliken milliken
rubezahl rubezahl
spacelabs spacelabs
spacelabs spacelabs
telefunken telefunken
hoogstraten hoogstraten
buhler buhler
odva odva
Anritsu envision Anritsu envision
thyssenkrup thyssenkrup
dom dom
Anritsu envision Anritsu envision
inoex inoex
lbbw lbbw
hoogstraten hoogstraten
Contact opnemen

Wij zijn er voor u

Bel ons, chat met ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons. We horen graag van u.

ECI 11  /  6041 MA Roermond  /  The Netherlands

info@hoynck.com  /